Lindholm Flexkøb

Lindholm FlexKøb – kombinerer det bedste fra privatleasing og køb

 

Privatleasing er det nye sort i bilbranchen: Mange kan godt lide tanken om lav udbetaling, faste ydelser med servicekontrakt og ingen ubehagelige overraskelser med salget af bilen igen.

 

Næsten lige så mange er også lidt betænkelige ved privatleasing: ”Hvad sker der, hvis vi nu pludselig får arbejde længere væk og har kørt for mange km ved aflevering?” eller ”Hvad nu hvis børnene får bilen svinet til eller kommer til at ridse den?” eller ”Hvad nu hvis vi virkelig er glade for bilen, skal vi så aflevere den eller kan vi forlænge aftalen?”.

 

Med Lindholm FlexKøb har vi taget højde for alle disse faktorer og skabt et produkt, som prismæssigt matcher de gode privatleasingtilbud, men samtidig er mere sikkert og fleksibelt for dig som forbruger.
Den helt store forskel på privatleasing og Lindholm FlexKøb er, at du ved FlexKøb selv ejer bilen og dermed slipper for at betale moms af den månedlige ydelse, som man gør ved leasing, og i øvrigt
stadig har rentefradrag, idet det er et lån og ikke en leasingaftale.

 

Med Lindholm FlexKøb etableres en finansiering uden udbetaling (du må dog lægge en udbetaling, hvis du hellere vil have en lavere månedlig ydelse) og til finansieringen hører en Lindholm Safe afdragsforsikring, som betaler ydelserne på dit billån, i tilfælde af arbejdsløshed eller længere sygdom.

 

En del af Lindholm FlexKøb er også en komplet service- og vedligeholdelsesaftale, som udover service- og reparationsarbejde yder fuld garanti på bilen i 3 år – og som sædvanligt stiller vi kvit og frit lånebil til rådighed ved værkstedsbesøg.

 

Efter 3 år kan I enten vælge at bytte Jeres FlexKøb bil til en anden Lindholm bil, da vi stiller en fast garanteret tilbagekøbspris svarende til bilens restgæld – og har du fra start lagt en udbetaling, så kan
du skifte før der er gået 3 år.

 

En anden forskel på privatleasing og FlexKøb er, at I med FlexKøbet ikke er tvunget til at aflevere bilen efter 3 år. Så hvis det passer Jer bedre at køre videre med bilen, så er det helt i orden med os: Det kunne jo være, at I er blevet så glade for bilen, at I slet ikke vil af med den! Ellers har kørt for mange km eller måske har lavet nogle småskader (som familiebiler nu engang får), ja måske er bilen ligefrem gået hen og blevet et familiemedlem!

Såfremt I vælger at køre videre i Jeres FlexKøb bil, så tegnes der en ny serviceaftale efter Jeres behov og alternativt fortsætter I med en lavere månedlig ydelse.

 

Nøgleordet i dette er, at Lindholm FlexKøb skal passe til Jer og Jeres behov.

 

Velkommen til Lindholm FlexKøb – Danmarks mest sikre og fleksible billøsning.